Projecten

Melson Hout

MelsonHout maakt aansprekende producten voor bedrijfsleven en consumenten. Hierdoor kunnen wij inspirerend werk bieden voor deelnemers en hen perspectief bieden naar een duurzame plek in de samenleving. 

We leveren meubels met een verhaal. Onze opdrachtgevers zijn partners en voelen zich betrokken bij Melson Groep! We maken producten die passend zijn bij de mogelijkheden van onze deelnemers.

Meer over dit project

Melson Fruit

Met MelsonFruit willen wij Nederland gezonder en socialer maken. Vanuit onze werkplaats halen wij fruit op bij de boeren, sorteren en leveren dit uit aan partners in de regio. Op deze manier kunnen partners invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en bijdragen aan een gezond voedingspatroon van werknemers.

Meer over dit project

Melson Vuurtafels

Iedereen heeft wel eens een vuurtje nodig, of het nou voor de warmte is of voor de gezelligheid. Wij maken en leveren speciale vuurtafels om mensen dit op een veilige manier te geven!
Met onze gezellige vuurtafels sta je niet meer koud en is het altijd een goede tijd.

Meer over dit project

Melson Werkt

Melson Groep is een kleinschalig leerwerkbedrijf gevestigd op het industrieterrein in Sliedrecht. Wij bieden verschillende werkervaringsplaatsen aan in een gezellig team van mensen van verschillende leeftijden en achtergronden. 

Bij ons krijgt iedereen de gelegenheid om in zijn of haar eigen tempo talenten te laten ontdekken en verder te ontwikkelen. Een goede werksfeer vinden we erg belangrijk. Zo beginnen we elke dag gezamenlijk met een kop koffie, praten we bij en kan iedereen even z’n verhaal doen!

Wij werken vanuit 2 locaties midden op het industrieterrein in Sliedrecht. Onze locaties zijn gevestigd op het industrieterrein te midden van het Sliedrechtse bedrijfsleven. Voor het fruit zitten we ook dicht bij de boeren, die op ongeveer 10 minuten rijafstand zijn gevestigd.

Meer over dit project